10 d’oct. 2018

ANIVERSARI 11 ANYS!!

Amb l'any sabàtic que m'he agafat amb els jocs del bloc, gairebé em passa de llarg l'aniversari, on sempre feia algun concurs per regalar llibres. 
Molts ens sentim una mica com els músics del Titànic. Els últims a abandonar el vaixell. Hi ha tantes xarxes, molt més dinàmiques, on no cal llegir tant. On només cal clicar per donar l'aprovació o deixar palesa la decepció. On els comentaris poden ser una simple careta... 
I els pobres blocs van perdent atenció.
No totes les xarxes ofereixen el mateix, és ben clar, però la gent va cada cop amb més pressa, o és potser perquè si volen atendre totes les xarxes on s'han lligat no hi ha prou temps, així que ens tornem una mica més bojos cada dia per ser a tot arreu i no arribar mai del tot on voldríem
Continuar o no continuar, aquesta és la qüestió. L'any passat hauria quedat millor, deu anys i tancar la paradeta. Aquest, em sembla que no s'hi escauria, així que de moment seguiré parlant-vos de llibres una mica més, i espero que hi hagi algú que tingui ganes de passar alguna estoneta llegint el que escric.

10 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

No et deixem plegar almenys fins que arribis a 20, així que apa, a escriure! :)

Pons ha dit...

Ja us ho vaig dir, prohibit plegar mentre jo estigui per aquí, llavors podeu fer el què volgueu xD

Felicitats pels 11 anys!

Eloy ha dit...

Prohibit plegar 😁😁😁😁

Sergi ha dit...

He de dir que m'encanta la teva imatge tocant el violí, és una explicació gràfica perfecta del que està passant. Per això no m'agrada el que dius. Ja veig que cada cop seràs més cara de veure, sort que també et tic fitxada en altres bandes. I de moment, a seguir per aquí. Feliços 11!

jomateixa ha dit...

Costa, però només cal organitzar-se.
Segons alguns... Treballar molt i dormir poc :DD

McAbeu ha dit...

Els temps canvien, els blogs també ho han de fer. No cal tancar, cal adaptar-nos al ritme que ens vagi més bé. M'alegro que sigui això mateix el que hagis decidit i que ens segueixis "parlant de llibres una mica més". :-)
Enhorabona pel blogversari!!

Eli Ramirez ha dit...

Feliç bloganiversari :-)
sí, això dels blogs.... de moment a seguir!

Botika ha dit...

Moltes felicitats!! Et segueixo aquí i a l'instagram, fas un gran esforç, ho entenc, i s'agraeix.

Laura T. Marcel ha dit...

Sembla que es mou un sentiment comú entre molts blogaires però no hem de defallir. Felicitats pel teu aniversari i a seguir amb el ritme que es pugui. L'important és ser-hi!

moshrabbi121 ha dit...

After study a few of the blog posts on your web site now, and I actually like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and can be checking back soon. Pls take a look at my web site as well and let me know what you think. online casino games

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...