9 de juny 2022

EL ÚLTIMO JUEGO de J.D. Barker

J.D. Barker és també l'autor de la trilogia supervendes "El cuarto mono". Si heu llegit algun dels llibres d'aquest autor, sabreu que són thrillers carregats d'adrenalina i altament addictius, on trobarem girs i sorpreses constants, i on qualsevol personatge pot fer girar la truita i donar-vos un ensurt.
Un llibre de més de cinc-centes pàgines en què l'acció transcorre en només unes hores, encara que als protagonistes se'ls faran força llargues, per tot el que els succeeix. Uns personatges complexos, que provocaran sentiments contradictoris en el lector.
Tot comença amb una trucada al programa de ràdio de la Jordan Briggs, amb una proposta de joc aparentment innocent, però que posa en marxa una espiral de terror a la ciutat de Nova York. En pocs minuts la presentadora del programa i els habitants de la ciutat es veuen atrapats en aquest joc macabre on cada personatge té els seus secrets, que anirem descobrint al llarg de la novel·la. Alguns són més escabrosos, altres molt més simples del que imaginem.
Barker juga amb la dualitat de cada personatge i les conseqüències que tenen les accions que provoquen amb les seves decisions. Per un costat el desig de la Jordan d'aconseguir la fama i els índexs d'audiència necessaris per mantenir-se al capdavant dels programes de ràdio i, d'altra banda, una venjança que tindrà massa danys col·laterals.
Explosions, morts, contrarellotges, i girs constants que atraparan l'atenció dels lectors. Això unit a capítols molt curts i canvi constant d'escenaris, d'un perill al següent, faran que la lectura tingui un ritme trepidant. Una història estremidora, però alhora totalment creïble en els temps que vivim. L'autor acostuma a dir que només pretén entretenir, però les seves novel·les tracten temes que fan reflexionar i que també donen per un bon debat.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...