30 de jul. 2013

MÉS FOTOS DE RECOMANACIONS DEL "QUI EL VOL LLEGIR?"

Encara no us heu fet la foto per participar en el QUI EL VOL LLEGIR? d'aquest mes. Doncs no badeu!
Aquí en tenim unes quantes més...
La Isabel R. està llegint "Els vigilants del far"  de Camilla Lackberg. Primer em pensava que hi havia photoshop, però ella m'ha aclarit que és un efecte que li ha posat amb el mòbil. Una escultura molt bonica i molt encertada.
El Josep Mª va llegint "Castells" tot fent Castells. Amb salutacions dels castellers de Lleida per a tots, m'envia aquesta foto tant xula.
El XeXu està llegint "Dansa amb dracs" de George R.R. Martin. Ell s'ho agafa amb calma, amb batut inclòs, però abans de llegir aquest haureu de llegir els quatre primers de la col·lecció "Cançó de Gel i de Foc" i crec que després encara us en quedarà un parell més.
La Mireia R. ens ensenya un dels seus raconets de flors i ens recomana "Un cel de Plom", que és la història de la vida de Neus Català, explicada per ella mateixa i novel·lada per Carme Martí.


11 comentaris:

Sergi ha dit...

Amb un batut les desgràcies que passen en aquesta saga passen molt millor! Ara, molts batuts t'has de prendre per acabar-la, i per soportar-ho. Però com enganxa!!

jomateixa ha dit...

Els recomanes tant, que ja m'estic fent a la idea de començar-los a llegir...

Alba ha dit...

Tinc encara un dia i mig per participar-hi!!! Aveure si "veig" la foto i envio alguna cosa! :D

Anònim ha dit...

Si ja he canviat de llibre ara et puc tornar a enviar-te una altra foto? xD

Garbí24 ha dit...

ostres aquesta vegada se'm ha ben passat......massa feina i poca lectura.

jomateixa ha dit...

Noooo, tens fins al 10 d'Agost.
Encara et queden uns quants dies!!

jomateixa ha dit...

mmmmmm, sí.

jomateixa ha dit...

Encara tens temps. No hi ha escusa. Segur que envies cents de fotos pel telefon...

Sergi ha dit...

Compte, són llibres que m'agraden força a mi i cal reconèixer que estan molt ben fets i escrits. És un argument tan gran que seria fàcil que alguna trama grinyolés, però no, és una obra molt i molt treballada. Això no vol dir que hagin d'agradar a tothom. És un llibre de fantasia, però amb poca fantasia. És un llibre d'intrigues, de passions i de traïcions, i això el fa molt atractiu. És un llibre amb infinitat de personatges, molts dels quals te'ls acabes fent teus i els portes dins.

Ja saps que m'ho penso molt abans de recomanar un llibre, i em fixo sobretot en la persona que l'ha de llegir. Amb tu hi ha dos factors a favor. Un d'ells és que has llegir els dos llibres d'en Kvothe i t'han agradat. No és que s'assemblin, però s'aproximen en la temàtica, per tant no és un gènere que et sigui aliè.
L'altre factor és que no és un llibre friki i prou, una immensa majoria de la gent que l'ha llegit l'ha seguit fins el final i encantat de la vida. Això inclou perfils de lector molt diferents, casos que coneixes de la catosfera, en McAbeu i jo, per exemple. No compartim gustos lectors, però als dos ens ha fascinat la sèrie per ara. Afegeix en Pons, que sol llegir drogues més dures, i també li ha agradat. I per últim, dir que també conec moltes dones que l'han llegit i s'hi han enganxat, alguna fins i tot que no sol llegir mai i que amb aquests llibres han fet una excepció. També exemples blogaires com la rits o la Myself.

Quines garanties et donen aquests arguments? Doncs plenes segur que no, perquè cada lector és un món. Però jo t'animo a provar-ho, crec que et pot agradar, i em baso en tot el que t'he dit. El primer llibre són 722 pàgines (la versió en català, si no recordo malament). Si no t'agrada, ja no cal que continuïs, aquesta és l'avantatge. Si t'agrada... tens un problema, ja ho veus. Però ho passarem de conya comentant-los aquí!

jomateixa ha dit...

Dacord, acabes de batre el record del comentari més llarg que mai m'han fet. (^¿^) gràcies. (el dibuixet no te boca però riu)

Et confesso que després de la recomanació de "El nom del vent", on vaig quedar enganxada a la vida d'en Kvothe per sempre més, havia cregut fermament, llegint els teus comentaris, que la saga de "Cançó de gel i de foc" havia d'enganxar igualment.
L'únic que m'ha frenat a l'hora de començar-lo era saber que en són 7 llibres !!!!
Però cada cop que llegeixo els teus post sobre els llibres de la saga tinc un debat intern, i m'agafa ganes de correr a demanar el primer llibre. Doncs bé, ja està decidit, em rendeixo! Al Setembre que tinc uns dies de vacances em començo el primer.
Però que consti que si m'hi enganxo serà culpa teva i si desatenc a la família, a altres lectures i recomanacions etc, etc, serà tot per culpa teva "!!!

Sergi ha dit...

Assumiré les culpes, però és pel teu bé. Compte, que l'estil no s'assembla gens al d'en Kvothe, la temàtica és tangencialment semblant, però res a veure. Aquesta història és molt més treballada i complexa, enganxa, però no és tan fluïda de llegir. A mi també em tirava enrere que fossin 7 llibres, però mira, en sortir en català m'hi vaig animar, i la veritat és que no he parat. L'he combinat amb mil lectures entremig perquè tinc voluntat, però està molt bé. Ara, si el primer no t'enganxa, ja saps que no cal continuar. Però jo apostaria a que sí. És duret de vegades, però segur que tens un bon estómac, que ja t'agrada el sang i fetge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...