25 de jul. 2013

INDEPENDÈNCIA D'INTERESSOS de Marc Moreno

Un document posa en perill la propietat del monestir de Sant Llorens de Munt. En aquest document el compte Borrell deixa la opció de que aquesta propietat i altres retornin als seus descendents. En Jaume Borrell, descendent del compte voldrà fer-se amb aquest document.
Les condicions perquè el document tingui validesa passen pel dret a decidir del poble de Catalunya i això dona el tret de sortida a un seguit d'embolics, on els d'interessos de moltes persones diferents s'hi veuran implicades.
S'engega una investigació on hi participaran cossos policials, militars i politics, reunits per coordinar. Com si mai que es reuneixen aquests estaments arreglessin alguna cosa...
En Borrell utilitzarà els seus diners i influències per decantar la balança cap als seus interessos, però no serà l'únic. Qui més qui menys vol manegar-ho tot i com acostuma a passar massa sovint, la corrupció és el pa nostre de cada dia.
Poc a poc tot anirà lligant, l'autor ens farà passar per les ambicions (tant masculines com femenines), la corrupció, una mica d'ironia i un escenari molt actual, com és la consulta per la independència.

1 comentari:

Sergi ha dit...

Ben descrit, tracta temes molt actuals i propers. Bé per donar visibilitat als nous autors de la nostra terra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...