15 de gen. 2019

CARNADA de Pep Prieto

La lectura d'aquest llibre la podria descriure com si, al principi comencéssiu a pujar una lleugera rampa i després us trobéssiu una pendent inesperada que us fes baixar, a cada moment, de manera més accelerada.
És un llibre que està farcit d'humor negre, encara que ens expliqui una història terrible, plena d'éssers esgarrifosos, que busquen carn fresca. Els escenaris són els de Catalunya en els moments tempestuosos que vivim, i els infectats... Bé, no vull fer spoiler, però segur que a molts us semblarà una bona elecció.
Qui són els herois d'aquesta història? Dos periodistes, amb més mala sort que bona, així que millor refer les paraules, i dir que més aviat serien uns antiherois a qui no tot els surt malament. 
La novel·la ens ofereix una aventura que no ens deixa respir. Acceleració vertiginosa, persecucions, converses estrafolàries, situacions iròniques, tampoc hi falten referències cinèfiles, (Pep Prieto és crític de cinema i sèries), manifestants defensant l'indefensable, escenes rocambolesques, un pare a qui haurien d'escoltar amb més atenció...
Una novel·la esbojarrada, amb humor i crítica, i amb una portada genial d'Àlex Santaló, que us pot fer passar una molt bona estona.

1 comentari:

Sergi ha dit...

Ui, en el seu dia ja no em va fer gràcia quan el vas presentar, em sembla que d'aquest passaré. A més, costarà acceptar recomanacions aquest any, almenys els primers mesos...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...