3 de gen. 2018

ESTADÍSTIQUES...

El desè aniversari del bloc és un bon moment per aturar-se una estona a fer un repàs del que s'hi cou...

ENTRADES DE RESSENYES MÉS VISTES:
Adolescents.cat, el manual. Des que el vaig ressenyar que no ha baixat del primer lloc. És normal, perquè la seva pàgina web, té molt èxit entre els adolescents.
La Noia del Tren. Com més se'n parla, bé o malament, més busca ressenyes la gent, per suposat.
Pacte de Silenci. Vaig gaudir molt llegint-la.
Què farem, què direm? També s'ha mantingut entre les ressenyes més visitades des del principi (fa anys que la vaig ressenyar), a banda dels mèrits de l'obra, pot ser també perquè a molts instituts de la província de Lleida és una de les lectures obligatòries.
Temps de rates. El VIII premi Crims de Tinta, fa menys que ha estat ressenyat, però s'ha guanyat un lloc a la llista, que de moment es manté amb força.

Altres de les entrades més vistes són els JOCS que faig al bloc. Espero tenir temps per seguir organitzant-ne i que no perdeu les ganes de participar-hi. 

AUTORS AMB MÉS ENTRADES
 
No totes les entrades són llibres ressenyats, de vegades parlen de noticies sobre l'autor i altres temes relacionats, i com aquest apartat va per preferències de l'administradora del bloc, no faré massa més comentaris.
Salvador Macip: 19 (i encara tinc un llibre seu a casa pendent)
Ken Follett: 14 (estic llegint l'últim publicat de l'autor)
Sílvia Romero, Sebastià Bennasar i Patric Rothfuss, van empatats amb:
George R.R. Martin: 8 Espero que els últims llibres de la saga no es facin esperar. No he mirat la sèrie perquè vull llegir els llibres primer!!
Jesus Maria Tibau i Jordi de Manuel empaten amb: 7.


EDITORIALS MÉS RESSENYADES:
El conjunt d'editorials que formen el Grup62 són les de més entrades, ja siguin de ressenyes o altres tipus de recomanacions.
Concretant editorials individualment:
Labutxaca: 75.
Llibres Del Delicte: 51.
Columna: 50.
Fanbooks: 44.
La Galera: 40.
 
LLOCS DES D'ON VISITEN EL BLOC:
Per ordre de més visitants: Espanya, Estats Units (Google ens vigila), Alemanya, Russia, França, Xina...

Fins aquí les estadístiques. El nou any es presenta amb moltes lectures pendents, algunes que tinc moltes moltes ganes d'agafar JA, però faré el que bonament pugui, com sempre. El meu propòsit és seguir llegint, seguir ressenyant, si pot ser més i més variat. Augmentar el temps de lectura i disminuir la pila de pendents, però ja sabem que això és molt complicat, poc factible, i alhora fantàstic que sigui així.

5 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Almenys aquí li porto avantatge al Follet, que la batalla que tinc amb el Murakami a Llibres i punt em costa molt més! :) Gràcies un any més per la confiança!

Sergi ha dit...

Tenim en Macip súper mimat!! Ja ens podria enviar un pernil per nadal o alguna cosa, no? Jo he llegit i ressenyat 20 llibres seus, quin paio.

Cada dia que passa t'assembles més a mi, hahaha. Post d'estadístiques, m'encanta. Molt bones dades, les comento una mica, així de memòria. Parlo poc d'escriptors fora de les ressenyes, si només tingués un blog probablement ho faria més. Però sí que tinc Top 10 de llibres llegits d'escriptors/es (que no ressenyes), i Macip, Ken Follett i RR Martin hi tenen posició.

Labutxaca és també el segell del qual he llegit més llibres, perquè abans de la irrupció de les noves editorials catalanes és el que teníem. I a banda d'això, perquè igual que a tu, m'enviaven llibres, hahaha.

Sobre balanç entre entrades i sortides de llibres, aquests Reis entren 8 llibres a casa, i encara no he fet la primera ressenya de l'any. Què et sembla, aconseguiré fer baixar la llista de pendents? #NO

Mireia ha dit...

Deu n'hi do amb les estadístiques! Molta feina. No se m'ha acudit mirar-o mai. Crec que un dels primers llocs seria per Camilleri, però crec que em sorprendrien autors que ara no llegeixo però que el seu moment vaig llegir molt. Em sap greu no tenir una llista de tots els llibres que he llegit. Abans del blog no els apuntava i en llegia molts de la biblioteca , per tant impossible de saber...

Botika ha dit...

Felicitats per aquests 10 anys i pel considerable número de pàgines que has llegit, tenint en compte que Follet i RR Martin són dels autors més ressenyats.

jomateixa ha dit...

XeXu, tens raó, tenim el Macip força mimat, i també en que algunes editorials ens tenen mimats a nosaltres hehe.
Ja està bé, i tot i això jo també he fet el que vaig dir que no faria i la muntanya de llibres esperant a casa ha tornat a pujar. No tenim remei!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...