2 de gen. 2018

INSTA RECOMANACIONS DE DESEMBRE

recomanacions novembre
Com podeu veure, he fet una mica de canvi en les imatges de recomanacions a Instagram. Fins al mes de novembre combinava llibres i menjar, però ho he canviat una mica, estàveu avisats. M'ha semblat divertit jugar amb lletres, però també amb el blanc i negre. Alternant fons blanc/lletres negres i a l'inversa. A més hi he afegit un plus, i els que passegeu per allà podreu llegir a sota de cada imatge, la primera o primeres frases del llibre recomanat.
Es veu que això d'alimentar cos i ment és una cosa poc equilibrada. Les imatges que no tenen menjar, obtenen poc més de la meitat de "likes" que les altres... Espero que sigui només el shock inicial, o la mica de desconnexió per les festes, perquè de seguidors no n'he perdut, van augmentant a poc a poc, com sempre. O potser sí que és perquè simplement hi ha passejants a qui només agraden les imatges on hi ha menjar. Llàstima.
Podeu veureu que també s'hi han colat els X-Men, però va ser un dels regals de Nadal i ho vaig voler compartir. Hem passat unes fantàstiques estones amb les meves filles, re-vilualitzant les pel·lícules, amb les discussions típiques de ciència-ficció. Moments que s'han de gaudir al màxim.
De tota manera, aquí teniu les recomanacions de desembre, i seguirem aquest any nou amb més i més llibres, i amb més ganes que mai.

Cliqueu les imatges per fer-les més grans.














2 comentaris:

Etna Miró ha dit...

Hola!
Quina bona idea això de recomanar llibres d'una manera visual tan estètica, t'han quedat molt bufones, les fotografies. Jo, dels que has anomenat, sols he llegit Almudena Grandes, una autora que m'acostuma a agradar.
Moltes lletres! Etna

Sergi ha dit...

El menjar tira molt, ja ho saps! Tot i que les teves composicions segueixen sent molt encertades, no food, no party!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...