"VIU COM SI HAGUESSIS DE MORIR DEMÀ, APRÈN COM SI HAGUESSIS DE VIURE PER SEMPRE" Gandhi.

21 d’abr. 2016

SI CREES EN MÍ, TE SORPRENDERÉ de Anna Vives

Havia sentit parlar del seu llibre, i de la seva tipografia, però fa poc vaig estar en un acte on Anna Vives hi estava convidada per parlar de la seva experiència de superació.  
L'acompanyava el seu germà i el primer que van explicar és que els seus pares tenien un nen, en Marc, i anant a buscar la parelleta van tenir trigèmins, El Pau, la Marta, i l'Anna. Caram, això sí que és augmentar la família de cop!
L'Anna síndrome de Down, és simpàtica, perfeccionista, i molt treballadora. Participa molt activament en diverses fundacions i a més té una lletra molt bonica.
En aquest llibre ens explica la seva història alhora que ens dona molts consells per superar obstacles. Tots tenim discapacitats, però hem de centrar-nos en les capacitats i potenciar-les. L'Anna ha lluitat per aconseguir els seus objectius i també ha creat una tipografia pròpia a la que donen suport alguns esportistes i que ajuda a la fundació.

Aprofito també aquesta entrada per recomanar-vos un bloc que segueixo d'un noi a qui admiro, en Quim, entre altres coses perquè he aprés molt amb els seus vídeos de com parlar en públic. A el l'apassiona parlar davant de la gent, a mi en canvi em deixa força travada. 
https://elmondelquim.wordpress.com/
 

1 comentari:

XeXu ha dit...

Bé, aquest no crec que el llegeixi, però abans que acabi el termini volia dir-te que et vaig deixar fa uns dies un relat pel teu concurs al blog. Suposo que te l'havia d'enviar per mail, oi...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...