21 d’abr. 2016

SI CREES EN MÍ, TE SORPRENDERÉ de Anna Vives

Havia sentit parlar del seu llibre, i de la seva tipografia, però fa poc vaig estar en un acte on Anna Vives hi estava convidada per parlar de la seva experiència de superació.  
L'acompanyava el seu germà i el primer que van explicar és que els seus pares tenien un nen, en Marc, i anant a buscar la parelleta van tenir trigèmins, El Pau, la Marta, i l'Anna. Caram, això sí que és augmentar la família de cop!
L'Anna síndrome de Down, és simpàtica, perfeccionista, i molt treballadora. Participa molt activament en diverses fundacions i a més té una lletra molt bonica.
En aquest llibre ens explica la seva història alhora que ens dona molts consells per superar obstacles. Tots tenim discapacitats, però hem de centrar-nos en les capacitats i potenciar-les. L'Anna ha lluitat per aconseguir els seus objectius i també ha creat una tipografia pròpia a la que donen suport alguns esportistes i que ajuda a la fundació.

Aprofito també aquesta entrada per recomanar-vos un bloc que segueixo d'un noi a qui admiro, en Quim, entre altres coses perquè he aprés molt amb els seus vídeos de com parlar en públic. A el l'apassiona parlar davant de la gent, a mi en canvi em deixa força travada. 
https://elmondelquim.wordpress.com/
 

1 comentari:

Sergi ha dit...

Bé, aquest no crec que el llegeixi, però abans que acabi el termini volia dir-te que et vaig deixar fa uns dies un relat pel teu concurs al blog. Suposo que te l'havia d'enviar per mail, oi...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...