23 de jul. 2019

CICATRICES BAJO LA PIEL de Joan Roure

És una novel·la fosca i alhora intimista i reflexiva. Una història de personatges.
Joan Roure ens endinsa en una trama on el passat té un paper important. Cinc amics amb personalitats molt diferents comparteixen un secret. Daniel no va poder superar la tragèdia que acompanya al grup d'amics i decideix solucionar-ho de forma dràstica. Així comença aquesta novel·la, que amb anades i vingudes del present al passat, anirà encaixant els fets que construeixen l'argument. Els errors de joventut i el desig de segones oportunitats.
Girem a l'entorn d'un quadre, però a més d'art, la novel·la també està plena de música que acompanya als personatges i als lectors. Veurem les diferents maneres d'enfrontar-se a la vida i a les circumstàncies des del punt de vista de cada protagonista. 
Relacions tòxiques, sexe, problemes de drogues, personalitats controladores, incapacitat de superació, lleialtat... Una novel·la on els sentiments tenen un paper destacat.
M'ha agradat molt també trobar-hi les il·lustracions de Marta González de la Vega. M'ha recordat alguns llibres que llegia fa temps i em sembla un detall que complementa bé el text.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...