19 de jul. 2019

LA REVOLUCIÓ DE LES FORMIGUES de Teresa Saborit

Reconec que tinc uns quants llibres on el procés té força protagonisme i em fa una mica de mandra llegir-los, potser perquè estem saturats de notícies i literatura sobre aquest tema. Però de tant en tant en vaig agafant algun.
Mitjançant una campanya de micromecenatge, Teresa Saborit ha publicat aquesta novel·la que ens endinsa en una trama de xantatge, traïció i manipulació.
Encara que l'autora vol remarcar el protagonisme de les formigues, la gent, el poble, ens trobarem amb una novel·la coral, seguint el camí d'un bon grapat de personatges. Viurem la tensió del moment, però també les diferents tibantors personals que experimenten.
Ens parlarà dels recursos, accions i emocions. De la gran importància de les xarxes socials a l'hora de fer arribar informació a tothom. Repassarem fets que remouran els nostres sentiments, però alhora seguirem un argument de thriller on l'acció ens absorbeix i ens va precipitant cap al final.
Fins on series capaç d'arribar pels teus fills?

1 comentari:

Eli Ramirez ha dit...

estic bastant com tu, va haver un moment que vaig decidir que plegava de llegir segons quins temes. Però anar recuperant de tant en tant no està malament (al cap i a la fi, és la nostra història!) (i més si té components de thriller que li donen un valor afegit)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...