11 de juny 2019

INVISIBLES de Graziella Moreno

Cada any hi ha milers de persones desaparegudes, alguns seran trobats altres no, però també hi ha una part de desapareguts a qui ningú buscarà. Graziella Moreno ha posat el punt de mira en alguns d'aquests casos per construir una trama on algú s'interessarà a trobar els invisibles.
L'autora ens fa seguir intrigues i conspiracions, amb uns protagonistes molt diferents: Sara, Simón i Pablo. Una Mosso d'Esquadra expedientada, es deixarà arrossegar per l'instint del seu germà bibliotecari amb problemes psicològics obsessius, i un amic d'aquest que els seguirà i ajudarà en la cerca d'unes dones desaparegudes. Avançaran a poc a poc i aniran lligant caps, arriscant feina i integritat física.
Tant aquests personatges com altres que participen en el teixit de la història, arrosseguen històries complexes amb conseqüències psicològiques importants. Són persones atrapades de diferents maneres, tots amb desitjos de fugir de la seva situació.
Una novel·la que ens acosta a fets, que molts cops ens mirem com si no poguessin passar als nostres veïns o a nosaltres mateixos.

1 comentari:

Eli Ramirez ha dit...

A part de la història, m'ha cridat l'atenció que un dels personatges sigui bibliotecari ;). (Me l'apunto per agafar-lo de la biblioteca!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...