19 de febr. 2018

PÀGINA 155. . .

(Escrit per Ara Llibres)

Som Ara Llibres esborra la pàgina 155
de tots els seus llibres

L’article 155 s’eternitza a la nostra vida quotidiana, i nosaltres volem passar pàgina. És per això que totes les novetats editorials dels segells Ara Llibres i Amsterdam que entren a impremta a partir d’avui tindran esborrat el número de la pàgina 155 en senyal de protesta contra l’aplicació d’aquesta mesura del govern espanyol. Aquest fet es repetirà en tots els llibres que la cooperativa publiqui mentre durin les mesures aplicades per aquest article de la Constitució Espanyola que representa un cop d’estat a les institucions i al govern de Catalunya.

La Cultura no pot quedar al marge d’una situació d’anormalitat democràtica com la que estem vivint. Per això, aquest gest que fem des de la cooperativa Som Ara Llibres se suma a moltes altres iniciatives del món cultural per rebutjar la injustícia que és l’article 155 i reclamar l’alliberament dels presos polítics.

La novel·la de Sant Jordi de Màrius Serra i Nou Homenatge a Catalunya de Vicent Partal són els dos primers títols que ja han sortit d’impremta amb el número de pàgina 155 esborrat.

7 comentaris:

Mireia ha dit...

Ja m'hi fixaré a les pròximes adquisicions ... Cadascú està aportant el que pot i encara que simbòlic és un bonic gest

Sergi ha dit...

És una bona iniciativa, un petit gest que ens serveix d'exemple. No tinc massa afecte a aquesta editorial perquè solen publicar autors mediàtics i prou, però aquest cop es mereixen un reconeixement.

Garbí24 ha dit...

podríem fer microrelats de 155 paraules.....amb l'obligació de fer us dunes quantes paraules gruixudes

Eli Ramirez ha dit...

Els petits canvis són poderosos :)

rits ha dit...

Amsterdam tb ho ha fet i ahir, al Matí de Catalunya ràdio, van explicar que una petita editorial de les terres de TGN o Ebre (ai, no recordo exactament lloc ni el nom,..... quin greu em sap!) ho està fent des del 2017.

Amunt!

Salut i llibertat!

jomateixa ha dit...

Garbí, ara m'has fet pensar que hauria de començar a preparar el concurs de St. Jordi... ummm

Helena Bonals ha dit...

Un petit gra de sorra...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...