9 de febr. 2018

CATARSI. REVISTA

Revista de la societat catalana de ciència-ficció i fantasia.
Fa poc us parlava d'una pàgina que s'estava plantejant tancar la paradeta, i que per sort no ho ha fer, "El biblionauta". 
Us recomanava les seves revistes, que anaven carregades de relats, entre altres coses. Avui us recomano una altra pàgina, Catarsi, que és la pàgina de la revista del mateix nom, i on també ens ofereixen relats de ciència-ficció que podeu aconseguir des de només 1€ a Lektu. He dit "des de", perquè és el que demanen, però pots pagar més si vols col·laborar. També la podreu trobar en paper, i us en podeu fer subscriptors.
Aquest any estic ressenyant els llibres i també altres publicacions que llegeixo, així que parlaré de l'últim número de la revista. El primer que podeu veure, és una portada que a mi m'ha semblat espectacular, que és de Martín de Diego Sadaba.
A l'interior hi podrem trobar 4 relats i un article molt interessant. Tot acompanyat per unes il·lustracions que trobo fastinants.
Que trobareu als relats? Doncs molta imaginació. Us poso els títols perquè us en pugueu fer una idea, o no, però espero que us agafi ganes de llegir-los:
Penélope. de Pablo Arreche, traducció d'Edgar Cotés, il·lustració de Takeshi.
Les transmigracions prenatals d'en Lucio. de Nestor Darío Figueiras, traducció d'en Menut, i il·lustració de Txell Orcariz Soler.
El pis del mig. de Joaquim Casal, i il·lustració de Sabina Vilagut.
La gent invisible. de Margaret Killjoy, tracucció d'Edgar Cotés, i il·lustració de Marck Castelló.
SCCFF, Ara que fa vint anys. Article, de A. Munné-Jordà, il·lustració de Mònica Mercuria.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...