25 d’abr. 2017

TRES MINUTOS DE COLOR de Pere Cervantes

A Coque Brox, una pèrdua molt dolorosa li va estroncar la vida, va provocar la seva separació i el distanciament amb la seva filla adolescent. És un policia a qui li agraden les coses autèntiques, i detesta que Barcelona es vagi convertint en una ciutat turística. També té un problema de visió força peculiar, acromatòpsia. Ho veu tot en blanc i negre.
És el protagonista principal d'aquesta novel·la de la que és difícil fer-ne ressenya sense fer spoilers. El policia s'entesta en investigar la desaparició d'un company de feina, ho haurà de fer enganyant als seus superiors, i amb la càrrega d'una situació familiar complicada. Té dos amics que han començat a experimentar alguns fets estranys relacionats amb les experiències properes a la mort, i volent ajudar-los, es veurà arrossegat a un terreny desconegut. 
Per a Brox, la investigació seguirà dins d'un joc de rol molt especial del que no puc parlar perquè la sorpresa és part de l'emoció de llegir. Només us diré que haurà d'aprendre a investigar d'una altra manera, perquè ell no està disposat a rendir-se.
Pere Cervantes ens dona una visió de la vida i la mort especial, amb una història que ens manté amb els sentiments a flor de pell, i ens dona molt en què pensar. És policíaca, però alhora entra en el terreny de la ciència ficció amb una investigació molt original.

2 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Una combinació explosiva que dóna com a resultat una novel·la boníssima, que certament en fa tenir els sentiments a flor de pell, especialment a partir de la mitat de la mateixa. Quin gir argumental!

Sergi ha dit...

Té elements que pinten interessants, sembla prou original, però de moment li donaré llargues. Tinc feina per fer després de Sant Jordi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...