26 de març 2009

"VERBES" de Sílvia Romero

Verba: dita burlesca, jocosa, o també l'acció de dir mots burlescos, jocosos...
Així ens presenta el llibre l'autora i guanyadora del III Premi Ramon Planes de Narrativa Breu al 2006. Són catorze relats que, com en els acudits en trobem de masclistes, altres feministes... Alguns passen per l'humor negre, altres són irònics, fins i tot n'hi ha de futuristes.
Com tots els llibres de relats breus són ideals per passar una bona estona i per als debats dels clubs de lectura. Uiii! se'm oblidava... possiblement us serà una mica difícil trobar-lo ja que se'n va fer una edició limitada.
Però la seva autora ha estat tan amable d'enviar-me'n dos per al sorteig de llibres que faré per St. Jordi. També hi haurà exemplars de Iskander, un viatge a la màgia,dels llibres, de la mateixa autora i altres llibres enviats per les editorials Fonoll i Cossetània edicions. i per altres escriptors o escriptores com Teresa Roig: Pa amb Xocolata. Els llibres van venint, així que quan sigui el moment pot ser que encara n'hi hagi més, ja us aniré informant...


Del joc-concurs ja en parlarem més endavant, encara hi estic donant voltes, no voldria que fos massa fàcil... però si no us en toca cap i voleu el llibre de Verbes em podeu escriure un e-mail i us informaré de les possibilitats que hi ha d'aconseguir-lo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...