23 de maig 2023

LAS HORAS CRUELES de Marto Pariente

Marto
Pariente és un dels meus autors preferits i aquesta novel·la és de les millors que he llegit. Situada de nou en terreny rural, amb una trama que et manté pendent dels detalls i ansiós per saber què està passant. 
 
Hi trobem també algunes escenes dures, però l'autor no es recrea en els detalls morbosos, deixa que la imaginació del lector acabi el retrat, cosa que de vegades és encara més impactant.

Com ja va demostrar en la novel·la anterior, La Cordura del Idiota, Pariente té la virtut de crear uns protagonistes que t'atrapen des del moment zero. Sap com construir-los perquè siguin propers, interessants i amb alguns tocs especials que no són excessivament estrafolaris, per tal que ens resultin totalment creïbles. Siguin en el costat que siguin de l'equació, cap dels personatges ens deixarà indiferent.

La lectura és molt àgil i els diàlegs, alguns plens d'ironia i humor, són un complement excel·lent perquè el lector completi la personalitat dels personatges. Més de 500 pàgines que es llegeixen amb quatre estones, perquè és d'aquells llibres on conflueixen els elements que fan que sigui difícil deixar de llegir.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...