4 de març 2023

EN LA SANGRE de Susana Rodríguez

Ja em va agradar la primera novel·la de la sèrie: "Bajo la piel", però aquesta segona encara l'he gaudit més. Potser perquè coneixia la inspectora Pieldelobo i m'ha agradat retrobar-la, com també als altres personatges que l'envolten i la complementen.
La inspectora és una dona de caràcter fort i ferides profundes, a causa de diferents successos que li ha tocat viure. Li costa obeir i seguir les normes, però és insistent. No es rendeix fins a aconseguir el seu propòsit. És una bona investigadora i una amiga lleial, encara que li costa acceptar ajuda dels altres i també deixar-se estimar.
L'assassinat d'una noia en mig d'una investigació conjunta de diferents cossos policials contra el narcotràfic, inculpa l'inspector Ribas, amic de Marcela Pieldelobo, però ella no pararà fins que descobreixi tota la veritat. Susana Rodriguez també ha fet una bona feina d'investigació que es veu reflectida en el detallat desenvolupament de l'argument.
La novel·la és una d'aquelles que costa deixar, on t'atrapen per igual la trama que s'investiga com la vida dels investigadors. És de les que vols saber com acabarà, però alhora no voldries que s'acabés, així que espero que l'autora no tardi a seguir amb la sèrie.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...