16 de des. 2020

L'ÀNGEL NEGRE de Maria Sardans

Tot comença a Vic, un assassinat brutal que no sembla escaient en una petita i tranquil·la ciutat com aquesta, però això només és el principi. L'autora ens farà viatjar per França, Suïssa i Rússia. Ens passejarà per espais glamurosos, encara que no ens hem de relaxar, perquè la trama s'anirà complicant, hi entrarà la corrupció i ens colpejarà amb la força de les màfies.

Maria Sardans ha creat una protagonista originar, una heroïna especial, que enganxa. Divorciada, decideix fer un canvi en la seva vida de comoditats, entra al cos dels Mossos d'Esquadra i demostra que les seves capacitats, que son moltes, la poden fer arribar lluny.

Una novel·la que ens fa viure l'acció de manera visual, a estones taquicàrdica. En tot moment ens estira a seguir llegint i anar descobrint un teixit complex, una família perillosa, i els riscos de no saber en qui es pot confiar.

La contraposició de la Valentina és l'inspector Martí Alemany. Ell té l'experiència i el seny, ella, Valentina Palau Pi i Blanquerna, té els recursos i la intuïció, és elegant i sofisticada, impacient i temerària. Ell segueix les normes, ella les estira fins als límits. Un tàndem que ens farà gaudir d'aquesta aventura i ens deixarà amb ganes d'acompanyar-los en les següents, que esperem que no tardin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...