26 de març 2019

INCOGNITUS d'Antonia Huertas

Aquesta és la segona novel·la amb la Beppa Mardegan com a protagonista. Vaig ressenyar Alterworld, i no em podia perdre la següent. Crec que no hi ha massa novel·les criminals que s'endinsin en la ciberdelinquència, i encara menys que tinguin una dona, especialista en aquest tipus de delictes, com a protagonista. 
En aquesta nova entrega, ens tornem a trobar amb els personatges que l'acompanyen, la seva amiga, el seu cap i també amic, el seu pare, la hacker Lena... Tornarem a moure'ns entre el cas que ha d'investigar i la seva vida personal, on també hi ha molt a descobrir i la Beppa està entossudida a fer-ho.
En la primera novel·la ens endinsava en el món virtual, en aquesta el tema és també punyent: el ciberterrorisme, que té en el punt de mira els participants en una cimera a Barcelona. Alhora que intentarà descobrir si la seva mare havia pertangut a les Brigades Roges i havia participat en un atemptat a Itàlia el 1982.
Una novel·la amb trames complexes, informàtica una mica enrevessada, espionatge i contraespionatge, terrorisme en diferents èpoques i amb tecnologies diverses. Antonia Huertas ens mostra una panoràmica de la delinqüència i el terrorisme força desconeguda, en una novel·la diferent, que ens mantindran atrapats en la lectura.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...