12 de febr. 2016

I SI AQUEST COP... de Jordina Ayats

S'atança Sant Valentí, i aquest llibre té un disseny molt adient. També voldria insistir en que és una celebració internacional, pels que s'escaquegen amb l'excusa que els catalans ho celebrem per Sant Jordi. En realitat, l'amor s'hauria de celebrar cada dia.
Jordina Ayats ens parla d'uns personatges que busquen amor, companyia, sexe. Uns personatges que pensen que l'experiència els hauria de facilitar el camí, però segueixen equivocant-se.
En aquest llibre hi trobareu un passeig per intimitats quotidianes, llegirem sobre relacions, trencaments, sexe en parella, sexe en solitari, absència de sexe, d'una manera natural, de vegades irònica i sempre sense perdre del tot l'humor.
Una conversa amb diàlegs i pensaments escrits de manera seguida, però que no provoca cap mena de problema a l'hora de diferenciar els canvis de personatge. Divagacions, reflexions, victòries i decepcions... La cerca constant del complement perfecte, que costa tant de trobar, potser perquè no sabem ni nosaltres com hauria de ser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...