"VIU COM SI HAGUESSIS DE MORIR DEMÀ, APRÈN COM SI HAGUESSIS DE VIURE PER SEMPRE" Gandhi.

21 de des. 2015

ÚLTIMES FOTOS DEL CONCURS... S'HA ACABAT!

Ara sí que s'ha acabat. (-___-)
Però no estigueu tristos, ni guardeu massa lluny el vostre àlter ego Click, perquè mai se sap...
Laura T. Marcel arriba a les seves quatre amb aquestes últimes recomanacions i ens diu:
"Diu la llegenda que una riuada va arrosegar aquesta gran pedra fins a la plaça de la Porxada i com que va quedar tant estratègicament situada va ser el púlpit des d'on es feien subhastes (o encants públics i d'aquí el nom de La Pedra de l'Encant) al mercat de productes d'agricultura i ramaderia.
És per això que com si fos també un "speak corner" per a fer recomanacions hi pujaria per a donar-vos a conèixer aquest: Entrena'l per a la vida.
Aquest llibre recull reflexions sobre com ajudar als nostres fills o alumnes per a donar-los eines i fer-ne éssers amb criteri i amb idees clares de cap on han d'anar. No és poca cosa, oi?
També és suggeridor el conèixer tota la tasca que porten a terme a La Granja, a Santa Maria de Palautordera i el seu projecte sobre Educació Emocional."
També ens ha enviat aquesta altra recomanació des del balcó de l'escola Arc Iris de Barcelona on va anar de visita. Magnífiques vistes i un luxe d'equipament pels nens i mestres que hi treballen. El llibre és Perdón Imposible de José Antonio Millán. ens diu: Es tracta d'una interessant guia per puntuar amb més consciència i així omplir també de sentit les lletres. Per a lletraferits com nosaltres pot ser una lectura imprescindible.
El pròleg comença amb aquesta significativa anècdota:
"De mis años escolares recuerdo una anécdota atribuida a Carlos V. Al emperador se le pasó a la firma una sentencia que decía así:
     Perdón imposible, que cumpla su condena.
Al monarca le ganó su magnanimidad y antes de firmarla movió la coma de sitio:
    Perdón, imposible que cumpla su condena.
    Y de ese modo, una coma cambió la suerte de algún desgraciado..."

Fanal Blau ha esperat a última hora per enviar-me les quatre fotos... aiaiai... Bé, es nota que li agrada molt l'Olga Xirinacs perquè ens convida a gaudir de la seva obra amb aquests quatre llibres: El primer, la poesia d'Óssa Major; un altre des del jardí de casa seva -que diu que també té música-, un dels llibres que li agrada més, Música de Cambra.
Una altra foto feta al Vallès Oriental, a la seva taula de cultiu, ens recomana Poesia, Narrativa, Dietaris, una bona manera de conèixer més la seva àmplia obra literària; i per últim La Taronja a Terra, què segons sembla diu la mateixa autora que és l'assumpció de la realitat vital que els anys conviden a passar. Fanal Blau ens diu que "la poesia de l'Olga sempre és companyia. Poesia, natura, terra."
La Bruixeta ens envia aquesta foto des del seu racó de llegir, sofà, manta, llibreta i ploma i el millor que ha llegit fins ara: Neu, Ossos blancs i alguns homes més valents que els altres de Mònica Batet.
Bea S. acaba amb una foto des de casa seva a St. Cugat, i ens recomana la novel·la de la foto , Lo que encontré bajo el sofá d'Eloy Moreno, però ens diu que també li van agradar moltíssim d'aquest escriptor, El bolígraf de tinta verda o el regalo.

Ara sí que ja estan totes. Sobretot, si m'he deixat algú que m'ho digui avui o demà, perquè he de fer el repartiment de números pel sorteig!!!!
Cal que recordi els premis? Va, sí.
Els premis a que cada participant optarà seran segons les fotos que enviï. 
1 Foto: Tindrà opció a guanyar un lot de llibres.
2 Fotos: Tindrà opció a guanyar el premi anterior o una Box gastronòmica, i un llibre.
3 Fotos: Tindrà opció a guanyar els premis anteriors o un lot de productes d'Olicatessen (feu clic i aneu a la seva pàgina), i un llibre.
http://www.fondamas.cat/
4 Fotos: Tindrà opció a guanyar els premis anteriors, o també una nit i esmorzar a l'Hotel Fonda Mas de Vilaller. (feu clic i aneu a la seva pàgina).

M'ho he passat molt bé amb aquest joc i ara arriba el moment de més feina per a mi, el repartiment de números (a veure si ho quadrarem). Estigueu atents perquè es publicaran el dimecres en aquest bloc i també al bloc de Calendari d'advent.

7 comentaris:

McAbeu ha dit...

El meu click ara descansa en un calaix però està a punt per sortir-ne quan li demanis, que s'ho ha passat molt bé participant. :-)

Molt bones les participacions d'aquest últim post i també totes les altres. Un gran concurs, felicitats per la part que et toca (que és molta) i moltes gràcies per haver-lo muntat.

Dimecres estarem al cas. :-))

fanal blau ha dit...

Gràcies per la paciència...;) aiaiaiai...
Gràcies també per tota la feinada que fas i que a nosaltres ens encanta i ens diverteix.
Una abraçada i...alea jacta est!

joan gasull ha dit...

ara sort als concursants.......

Anònim ha dit...

El llibre ets "tu mateix"
que creix,
que floreix,
que es llegeix,
sigui a l'hort,
al jardí,
a la nit
o al matí
entre els pins,
ben endins,
abrigat,
somiat
i agraït.
*
Bon Nadal ben content
per a tota la gent.
*
Olga

Anònim ha dit...

Aquest sistema ja m'ha fet perdre dos respostes. És una gaita.
Olga

Anònim ha dit...

Volia dir dues, i ara ja són tres. Divertit.
Olga

jomateixa ha dit...

Olga, gràcies.
És xulíssim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...