23 de nov. 2012

THE CASUAL VACANCY

Vaig llegir-me tots els llibres d'en Harry Potter i com ja vaig dir, crec que J.K.Rowling té una gran imaginació i una manera d'escriure que va saber atrapar als lectors com pocs ho aconsegueixen.
Cinc anys després de la publicació del setè llibre de la saga d'en Potter, ens sorprèn amb un llibre per a adults que es va publicar en anglès el 27 de Setembre i que abans de posar-se a la venda ja tenia més d'un milió de comandes.  
Hi ha hagut crítiques per a tots els gustos, cosa que fa que la curiositat augmenti i de moment, com calia esperar, ha estat un bestseller en els països on s'ha publicat.
El dia 19 de Desembre, Empúries el posa a la venda en Català (simultàneament a l'edició en castellà). Un bon suggeriment per incloure entre els regals de Nadal.
Sens dubte en tornarem a parlar...

3 comentaris:

Dafne ha dit...

Vaig llegir els dos primers, després em vaig cansar. I ja mai he tornat a llegir-ne cap més.
Però la suggerència nadalenca, m'atrau força. Me l'apunto!!!
:)

Yáiza ha dit...

El vaig començar en anglès fa cosa de 15 dies i de moment està en "pause", ja que la meva freqüència lectora segueix sent tant pèssima com abans d'anar a París (allà vaig llegir molt).... A sobre, el fet que sigui en anglès, no ajuda. Vaig molt lenta i em costa entendre-ho tot. I això també és culpa de l'estada a París!! Ara vaig millor llegint en francès, i això que els Harry Potters els havia llegit tots en anglès sense problema. Total, que el tinc parat. Si l'acabo algun dia ja t'ho diré. =P (potser sí que hauria d'haver esperat l'edició catalana, perquè francament té bona pinta. Fins i tot amb només 50 pàgines llegides!).

Olga Xirinacs ha dit...

I tant, si en sentirem a parlar. Interessa, i molt, a les editorial que la difusió sigui àmplia i les vendes fortes. Si agrada al públic devot, encara millor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...