16 de gen. 2021

DELINQÜENTS

 

Avui el presentem!!! 25 relats de diversos autors per celebrar el llibre 50 de Llibres del Delicte.

A cura de Marc Moreno. Amb els relats de:

Anna Maria Villalonga, Sebastià Bennasar, Raquel Gámez Serrano, Jordi Dausà, Pep Prieto, Esperança Camps, Anna Carreras, Ramona Solé, Damià del Clot, Maribel Torres, Albert Gassull, Dora Muñoz, Xavier Gual, Xavi Díaz, Ariadna Herrero, Carles Mentuy, Maria Sardans, Quim Gómez, Xavier Zambrano, Aina Huix, David Marín, Llort, Salvador Macip, Irene Solanich i Marc Moreno.

Enceta el llibre un pròleg ple de sentiment, que m'ha emocionat. Les paraules de Marc Moreno expliquen la seva aventura i agraeixen relats i amistats. Jo també li he d'agrair que confiés en mi i que ho segueixi fent. Agrair les nostres petites batalles per deixar o treure personatges i escenes. Discussions i debats que em fan aprendre coses noves cada cop que parlem. També agrair haver-lo conegut, perquè és un editor i amic generós com pocs.

A vosaltres, lectors, us aconsello que tracteu aquest llibre com ho faria jo. Igual que si fos una capsa de bombons (de xocolata negra). No us els mengeu tots alhora perquè no els podreu assaborir com cal. Degusteu-los amb calma, avui dos, demà dos més. O un al matí i dos al vespre... mmm. Una temptació!

Desitjo de cor, que aquestes 50 publicacions siguin encara, només, l'inici d'una llarga col·lecció. Felicitats Llibres del Delicte!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...