26 de nov. 2019

EL DESPERTAR DEL NAVEGANT de Maribel Torres

Un nou fitxatge de Llibres del Delicte, i no parlo de l'autora, que ja l'havíem pogut llegir als Assassins de Girona, sinó d'un equip d'investigadors que segur que ens enganxarà i que espero que ens proporcionin més aventures a banda de la que us proposo avui.
L'Ariadna és investigadora privada, i és requerida per una de les companyies d'assegurances per les que treballa per investigar la falsificació d'un quadre de Miró i trobar l'autèntic. No ho podria fer sense el Pau, un jove informàtic que sabrà com saltar-se les mesures de seguretat del iot on estava exposada la pintura, i també d'altres escenaris que hauran d'escodrinyar a mesura que la trama es complica.
No són dels que es queden a mitges, i aniran estirant fils fins a saber què s'amaga darrere del que semblava un simple robatori. Interessos econòmics, especulació immobiliària, corrupció a diferents nivells...
Intriga, investigació, i acció que ens portarà a moments de tensió on patirem pels protagonistes. Maribel Torres ens passeja per la Costa Brava, amb uns personatges molt encertats, que ens atraparan de seguida. Un equip que es complementa, amb caràcter, iniciativa i principis. També amb vides personals que ens encurioseixen i ens deixen pendents de saber-ne més detalls.
En definitiva, espero que l'autora ens regali noves aventures d'aquests investigadors gironins.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...