4 d’abr. 2017

LA FILLA ESBORRADA de Margarida Aritzeta

Margarida Aritzeta cuida molt la seva escriptura, i és un plaer sempre llegir les seves novel·les en qualsevol temàtica.
Aquesta és una obra complexa, on l'autora ens obre diverses vies: Ens parla des del 1992 i des del 1945. L'autora ha agafat fets reals i ha construït les històries que els envolten d'una manera magistral, que ens atraparà des de la primera pàgina.
La novel·la ens parla els maquis, les seves aspiracions i decepcions, els secretisme i la por. Coneixerem una noia molt jove e ingènua de bona família, la Laura, que al 1945 s'enamora del Gabriel, un maqui. Una història intensa, que alhora estarà envoltada de molts altres personatges, cadascun amb la càrrega de les seves cròniques personals, dels seus secrets i silencis cridaners.
A través d'ells llegirem la vida als anys quaranta, seguirem els camins per on ens porta l'autora, i ens anirà sorprenent amb girs i punts de vista canviants. En aquest llibre, acompanyarem als personatges mentre anem trobant un gran ventall de maldats diverses, presentades, envoltades i vestides amb música i literatura.
Una novel·la per llegir, intuir, i gaudir de la magnífica manera de narrar d'Aritzeta.

2 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Molt, molt bona, el millor que he llegit aquest any. I completament d'acord: sempre és un plaer llegir a la Margarida, sigui quin sigui el gènere o el tema.

Sergi ha dit...

Eeeeeh... no.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...