23 de febr. 2017

EL BOSQUE DE LOS INOCENTES de Graziella Moreno

En un poble al peu del Montseny, el nom del qual no té importància, desapareix un nen. La protagonista, Iris, és una jove advocada, recentment divorciada, que té uns somnis (o malsons) molt especials.
Com sempre, intentaré no fer spoilers i deixaré que sigueu vosaltres els que aneu descobrint la trama, que això és el que ens fa gaudir.
Un llibre molt ben escrit, que flueix a bon ritme i es llegeix amb facilitat. Les intrigues on hi ha nens pel mig, són molt més que simples trames, i encara més si les pistes ens porten a un possible imitador d'un assassí històric amb tendències sàdiques. Sabem que possiblement ens deixaran més tocats que si es tractés d'altres temes, però també us he de dir que Graziella Moreno ho fa amb molt bona mà, i tot i que la temàtica ens ha d'escandalitzar per força, l'autora no es recrea excessivament en els detalls morbosos. 
Capítols curts que fan que la novel·la es llegeixi a bon ritme al principi, i que vagi accelerant a mesura que la intriga augmenta i la nostra curiositat per arribar a la resolució també. Alterna capítols amb la veu de la protagonista en primera persona, on viurem els seus dubtes i la seva angoixa, amb altres capítols narrats, on anirem seguint els passos tant de la part delictiva com de la investigació. 
La Iris està vivint moments complicats, i decideix  passar el cap de setmana amb la seva tia, al poble on anava molt sovint quan era petita. Aquesta decisió, el destí o les seves ganes de d'alliberar-se d'uns malsons que s'estan fent reals, faran que es vegi en mig de l'embolic de la desaparició i la investigació, i més a prop del mal del que es pensa...
És el primer llibre que llegeixo d'aquesta autora, però no serà pas l'últim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...