28 de nov. 2013

S.E.C.R.E.T. de L.Marie Adeline

L.Marie Adeline, és el pseudònim que utilitza Lisa Gabriele, una empresària i productora de televisió que ja havia intentat obrir-se pas en el món de la literatura amb altres novel·les que no van tenir tant èxit. Al posar-se de moda la temàtica eròtica, com a bona empresària, va aprofitar l'ocasió i va escriure S.E.C.R.E.T, que ja aconseguia bona publicitat abans de ser publicada... Aquest cop sí que ha aconseguit l'èxit amb el llibre, que segur que li va costar menys escriure que els anteriors. Aquest Octubre es publicarà una segona part S.E.C.R.E.T. Shared, encara que de moment, en anglès.
En aquest primer llibre hi trobem una societat de dones que ajuda a altres a augmentar la seva autoestima i a millorar la seva vida. Com?! Doncs fent realitat les seves fantasies eròtiques. A diferència d'altres llibres, aquí no ens haurem de conformar amb un sol home fantàstic. Aquí ens aniran desfilant un per a cada fantasia, cada un diferent però no pas menys fantàstic que l'anterior. Tots quasi perfectes i amb unes habilitats per al sexe immillorables. Que li passarà a ella...?
"Tot el que ella vulgui 
i res que ella no vulgui"
Sí, són novel·les eròtiques destinades majoritàriament al públic femení. Però no ens hem d'enganyar. No deixen de ser les novel·les romàntiques que durant anys i anys van enlluernar milers de dones i que ara han traspassat els límits de la vergonya i han tocat la part sexual més obertament. Tot això amb l'avantatge que no cal ni que els autors o autores s'esforcin massa amb l'argument perquè les descripcions dels diversos actes sexuals omplen la major part de la novel·la i el demés queda en segon terme. Bé, potser les novel·les eròtiques ja ho han de tenir això...
Però avui encara en tinc més... Si sou més d'un sol home aquí us en presento una altra trilogia que no té pèrdua...
(Podeu llegir-ne més a la secció de Booktrailers)



Personalment hi trobo a faltar alguna cosa més. Com ja he dit altres cops, em sembla bé el romanticisme i el sexe també, per suposat. Però m'agrada més que sigui el complement d'una bona història, no que sigui el tot d'un llibre.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...