12 de set. 2012

DUES VIDES de Joan Piqué

Això que algú que sigui conegut per altres coses que no siguin ser escriptor, com per exemple ser el pare, el germà, el fill... d'algun famós o sigui ell mateix famós, em provoca més aviat la intenció de no comprar el llibre. Però el vaig veure comentat per en Jordicine i la temptació fa el lladre. Apa, a la llista!
En Marc Serra viatja als Estats Units per fer el negoci de la seva vida, el que no sap és que les casualitats faran que no sigui precisament aquest negoci el que faci que aquesta es parteixi en dues. L'autor ens planteja una pregunta. Si de sobte tinguéssim dues vides, i en totes dues ens hi trobéssim bé, podríem triar? Això serà en gran part el que ens motivarà a voler arribar al final. Sóm xafarderots i volem saber per quina vida es decideix.
El protagonista viurà un seguit de tragèdies alternades amb cops de sort. Els "dolents" ens recorden una mica en J.R. i la seva meravellosa família de la sèrie "Dallas". També hi trobem força situacions que se'ns fan fàcils de veure com una peli o una sèrie.
En alguns detalls de l'escriptura potser es nota que és el seu primer llibre, però per altra banda es llegeix amb fluïdesa. El vaig llegir amb dues tardes.

1 comentari:

Jordicine ha dit...

Me n'alegro que coincidim. T'enganxa des de la primera pàgina. I sí, l'escriptura és millorable. Gràcies per la menció. Un abraçada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...