23 de nov. 2007

"EN MANS D'UN ESTRANY" James Grippando.

Una novel·la que no seria de les que t'impacten, però amb un tema molt actual Internet. Un thriller on no hi ha gàngsters, sinó gent normal i corrent. La Peyton Shields, una jove pediatra, es veu atrapada en una estranya història de la que li costarà sortir-se'n. Un seguit de fets sense explicació aparent que fan que es posi en dubte la seva credibilitat.
SINOPSIS
A la Peyton Shields semblava que les coses li començaven a anar bé, tenia una professió vocacional, la pediatria, un lloc prometedor a l'Hospital Infantil de Boston i un marit, Kevin, que havia renunciat al seu entorn per seguir-la a Boston. Una decisió feta per amor, però la inseguretat d'ella envers aquesta decisió crea uns dubtes que no deixen que confii del tot en la fidelitat del seu marit i l'estabilitat del seu matrimoni.
Al mateix temps comença a rebre mostres d'un admirador secret i cada cop més desesperat que amenaça la seva cordura. Un home solitari que espera amb impaciència la seva pròxima trobada en un xat d'Internet, un sàdic capaç de matar a qui consideri els seus rivals per aconseguir l'amor de Peyton i que prefereix veurela morta abans de renunciar a ella.
Quan Gary Varnes, un antic intim d'ella és segrestat, Peyton i el seu marit es precipiten cap a un pou de mentides i sospites mútues. Moltes preguntes sense resposta que oculten una realitat que es troba més aprop del que s'imaginen, ja que la Peyton no és la dona que en realitat xateja amb l'home misteriós.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...