16 de gen. 2023

SESIÓN NOCTURNA de Michael Connelly

Michael Connelly té diverses sèries amb protagonistes diferents, però la dedicada a l'investigador Jarry Bosch és la més coneguda. L'autor va fer que el protagonista envellís al ritme de les novel·les i també que participés com a secundari en altres sèries, com en les protagonitzades per Renée Ballard.

D'aquesta ja se n'han publicat quatre novel·les, l'última el novembre de 2022. La protagonista té tant o més carisma que el Harry Bosch. Una policia d'homicidis de Hollywood que és traslladada al torn de nit, com una mena de càstig, després de denunciar a un superior per assetjament sexual. Els casos que es van trobant els han de deixar cada matí pels investigadors del torn de dia, però Ballard és una dona persistent i no li agrada deixar les coses a mitges, així que farà el que calgui per no quedar fora d'alguna de les investigacions.

La primera entrega és "Sesión nocturna", i Renée Ballard es trobarà amb dues investigacions que s'aniran complicant fins a afectar-la de manera personal. L'autor ens explica molt detalladament com es va desgranant cada investigació, quins efectius han de participar-hi i de quina manera, a més de retratar l'entorn, els escenaris dels crims o les ferides, també amb tota mena de detalls.

Per mi, Connelly és un dels millors autors de novel·la policíaca i, amb aquesta sèrie, ha aconseguit de nou atrapar al lector amb la protagonista. Recomano aquesta i les següents, que aniré ressenyant pròximament.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...