13 de des. 2022

CONEXIÓN LONDRES de Charles Cumming

Feia molt temps que no llegia novel·la d'espies i patia per si se'm feia feixuga, però els capítols són curts i està escrita de manera que es llegeix molt bé. L'autor ens explica els fets i procediments que van seguint els protagonistes amb detall.
És el tercer llibre de la sèrie de Thomas Kell, però no hi ha problema si no has llegit les anteriors, perquè en va fent les referències que necessitem saber mentre ens va endinsant en el cas que l'ocupa. Encara que pot ser que us agafi ganes de llegir els anteriors per saber més sobre el personatge i quins fets van provocar que deixés l'MI6 i s'allunyés de l'espionatge. En aquesta novel·la se li presenta l'oportunitat de venjar-se per la mort d'algú molt important per ell i també evitar un acte terrorista, i per això necessita la col·laboració de la seva antiga superiora, que no hi està del tot d'acord.
No ens trobarem amb un espia d'acció, tot i que també en trobarem en alguns moments de la novel·la, sinó amb una persona culta, intel·ligent i potser no del tot equilibrada a causa del desig de venjança.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...