7 de des. 2022

ARRELS I ALES de Dora Muñoz

Una portada preciosa i veureu que el títol, dins d’aquesta història és molt encertat. El desig i l’herència que vol un pare per la seva filla. 

La Lola és la filla adoptada del Jürguen i el Tomeu, i quan rep la notícia que el Jürguen ha sigut assassinat, decideix viatjar a Mallorca per esbrinar què ha passat. En primera persona llegirem els dubtes i l’ansietat que pot generar saber la veritat sobre algú a qui has estimat i t’ha estimat de manera incondicional.

Per tothom, el Jürguen era una bona persona, amic dels seus amics i un pare exemplar. Instal·lat de feia anys a Mallorca, amant de l’ornitologia, jubilat a qui agradava escriure contes. Els caldrà escorcollar el seu passat per saber qui era en realitat, perquè no va tornar mai a Alemanya i perquè l’han volgut matar.

Amb una prosa plena de sentiment, Dora Muñoz ens va desgranant passat i present del mort, mentre ens mostra altres realitats de l’actualitat mallorquina, també masclisme i racisme, entre altres crítiques socials, en una novel·la on cada personatge té una història que ens enganxarà tant com la trama principal.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...