8 de nov. 2022

LA NOIA SALVATGE de Delia Owens

Una lectura que m'ha fet patir, però que he gaudit molt. És una història de vida, una narració plena de pèrdues i d'injustícies, però també de supervivència, d'amor i d'esperança.
La sensació d'abandó i solitud que a mots ens resultaria insuportable, és el que acompanya a la protagonista durant la infantesa, l'adolescència i l'entrada al món dels adults. Una història plena de traïcions, però també de coratge i confiança. Una nena que fa un viatge cap a la maduresa amb determinació, cercant la força necessària en els paisatges que l'envolten. La natura i els animals són els coprotagonistes i, la mal anomenada "noia salvatge", resulta que, vivint l'aprenentatge de forma molt diferent de la manera regulada i corrent, és molt més educada, sabia i comprensiva que la gent que l'hauria d'haver ajudat, protegit, i de qui es veu obligada a amagar-se.
Quan un noi apareix mort al pantà, sense saber si ha sigut realment un assassinat, les sospites van recaient en la noia que s'hi amaga, sense saber com és ella realment, els prejudicis faran que sigui l'única sospitosa. Delia Owens alterna passat i present per construir l'emotiva i fascinant història de Catherine Danielle Clark. Kya. Una noia sensible, intel·ligent i amb una gran fortalesa.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...