30 d’oct. 2022

UN TRABAJO LIMPIO de Xus González

Un atracament ben planificat i de fàcil execució, però sempre hi pot haver sorpreses. El lector acabarà els tres primers capítols amb un somriure, sembla que la novel·la hagi de ser distesa, lleugera i divertida. Després la cosa es va posant seriosa i s'adonarà que de vegades està aguantant la respiració mentre no pot parar de llegir.
Escenaris propers i una trama on es creuen diferents maneres de delinquir, traïcions i corrupció. Una investigació explicada amb detall i amb coneixement de causa. Un bon nombre de personatges que interactuen en un argument que es va complicant, sense deixar en cap moment de ser versemblant.
Quan algú travessa la línia vermella cada cop és més fàcil augmentar el nivell de perversió. Al principi busca arguments justificants, però a mesura que es va espatllant el termòmetre dels remordiments i la culpabilitat, ja ni tan sols cal buscar excuses ni disculpes.
Xus González et fa viure cada capítol de la manera que vol: rient, impressionat, intrigat, esgarrifat... La història comença un dilluns i acaba un dissabte, encara que no el dissabte següent al mateix divendres. X pàgines plenes de girs i sorpreses, addictiva i amb bon ritme narratiu. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...