27 de set. 2019

APRENDRE A PARLAR AMB LES PLANTES de Marta Orriols

En un sol dia, la vida de la Paula s'ha ensorrat amb dues sotragades. La vida còmoda i confortable s'ha regirat i enfosquit. 
Quan perds algú que estimes en un accident, sempre queden temes pendents. També reps el suport de família i amics. Suport, compassió... Però, i si no sabessin que just abans que ell morís, ja l'havies perdut? Com acceptes les mostres de condol? Com encares el dol?
Marta Orriols ens deixa acompanyar la Paula en primera persona, compartint sentiments i pensaments. L'estat d'ànim, la tristor, els records, els dubtes, l'enyorança i la ràbia. Haver d'enfrontar-se a una situació que la deixa bloquejada. De vegades passa que com més valent és algú quan es tracta d'ajudar i salvar a altres, més li costa rescatar-se.
Pot semblar-vos una recomanació massa trista, però és un viatge cap a la superació i la recuperació. La protagonista haurà d'aprendre a viure una nova vida, a regenerar-se, de vegades, fins i tot parlant amb el seu company desaparegut.
Una narració íntima, neta, impecable. Clara i complexa alhora. L'autora ens fa relliscar per les paraules sense entrebancs, mostrant d'una manera franca el procés que ha de passar la Paula per encaixar en la nova vida. 


4 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Un dels millors llibres que he llegit aquest any. Molt suggerent.

Sergi ha dit...

No fas massa valoració de si t'ha agradat o no. A mi em va encantar, molt ben escrit i gens ensucrat ni trist, hi ha un gran ventall de sentiments exposats, i tots amb gran mestria. Com el comentari de dalt, un dels millors llibres que vaig llegir l'any passat i amb moltes ganes de tenir a l'abast més material de l'autora.

Helena Bonals ha dit...

És entre els llibres més prestats de les biblioteques, per alguna raó ho deu ser.

Eli Ramirez ha dit...

a mi em va agradar molt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...