14 d’ag. 2019

VACANCES

Aquest any he tingut temporades d'embús, en les que se m'acumulava la feina. Tinc un problema amb dir "no", però al final he hagut d'assumir que de tant en tant és inevitable. 
Vull fer tantes coses... i em falta temps per arribar a la meitat dels meus projectes. Així que m'agafo dues setmanetes de desconnexió de ressenyes i bloc, i aquest cop també intentaré estar desconnectada de la majoria de les xarxes. Ja sé que és difícil, però m'he proposat anar per sota del que està tan de moda els mesos d'estiu: "serveis mínims".
Aprofitaré per consentir la família (confio que una mica també em cuidin a mi), centrar-me, acabar feines, i posar ordre a les idees i propòsits. Potser espero massa de dues setmanes, però si pensem en el temps que perdem en xarxes... Qui sap?
Si els vens són favorables, tornaré al setembre, i em sembla que ja podré compartir amb vosaltres algunes novetats engrescadores.


4 comentaris:

McAbeu ha dit...

Desconnectar sempre va bé, que vagin molt bé aquests quinze dies i fins a la tornada!!

Sergi ha dit...

La part bona de passar tan tard a comentar és que ara ja no falta tant perquè tornis! Gaudeix les vacances en família i torna amb les piles ben carregades!

Eli Ramirez ha dit...

per aquí t'esperem :)

Botika ha dit...

Descansa molt! M'agraden les teves caricatures ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...