8 de nov. 2018

MISHMASH de Carrie Bridges

Llegint aquesta novel·la, a estones m'ha recordat les de l'Agatha Christie, a estones un divertit vodevil. Però no és d'estranyar que s'hi barregin diferents estils, perquè està escrita per tres autores: Alexandra Cuadrat, Annabel Encontra i Yolanda Llubes.
Diuen que s'ho van passar molt bé escrivint-la, i això es nota, perquè les pàgines estan farcides de bon humor, malgrat que envolten una tragèdia rere l'altra.
La novel·la ens parla d'una família, suposadament benestant. Dones acostumades a viure envoltades de luxe, que s'hauran d'enfrontar a una mort sospitosa, que portarà conseqüències inesperades. 
Malgrat que l'acció se situa en el temps actual, l'ambientació d'escenaris, personatges i actituds, crearan un efecte de glamur i excel·lències que ens recorden altres èpoques. La mort de Brandy McGregor serà el tet de sortida d'un seguit d'embolics, que anirà en augment a mesura que la història avança, fins que arribarà el moment en que el refinament i l'elegància, deixaran pas a la ràbia i la desesperació. 
No ens costarà veure els personatges, molt ben retratats, representant aquesta tragicomèdia plena de tripijocs. Una novel·la on un bon nombre de dones, amb personalitats molt diferents, seran les protagonistes principals.
Divertida i una mica esbojarrada, us farà passar una bona estona. 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...