21 de juny 2018

MORT SOTA ZERO de Ludmilla Lacueva

Ben escrit, amb una trama clara que recorda l'estructura dels clàssics, i ens la fa llegir amb facilitat. Hi ha un índex de personatges a l'inici del llibre i, tot i que normalment soc un desastre amb els noms, no m'ha fet cap falta perquè es segueix perfectament.
Després d'un intent d'assassinat, les coses es van complicant. Andorra és un lloc molt tranquil, però quan comencen a aparèixer morts en un hotel, les coses canvien. Ludmilla Lacueva barreja la investigació moderna de la mà del comissari Cerni Llop, el seu equip i el jove batlle David Masoliver, amb la investigació tradicional, amb les intromissions de l'antic batlle, en Climent Masoliver, l'avi d'en David, que dona un toc d'humor alhora que sempre va un pas per davant dels altres.
És també una novel·la costumista, que ens mostra pobles i tradicions. Viatjant del passat al present, d'Anglaterra a Catalunya, i a Andorra, on se'ns desvetllarà el motiu de tanta mort.
L'he llegit molt ràpid, la trama enganxa. He descobert la Cinesiologia, i encara que hagi endevinat algunes coses, l'autora ha sabut amagar-ne altres fins a la resolució.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...