14 de juny 2018

CONTES DE TERROR 2 de Pere Cervantes, Quim García, Toni Hill, i Anna Maria Villalonga

Com en l'edició anterior, l'editorial Apostroph va deixar que quatre escriptors/es passessin la nit al Castell de Torrebesses, i hi busquessin inspiració per fer un relat.
Les històries que n'han sortit són ben diferents. Encara que totes comparteixen entorn i localització, no ho sembla pas, perquè estan centrades en diferents èpoques, passades, presents o futures, i els autors han sabut transformar els escenaris de manera que ens sembla que estiguin situades en llocs diferents.
"5000 paraules" de Pere Cervantes, des de la veu d'un escriptor coaccionat i amenaçat, ens endinsa en un relat psicològic molt ben trenat; "El Jardí" de Quim García, ens passeja per jardins acompanyats de presències fantasmagòriques, amb una musicalitat i un llenguatge gairebé poètic; "Els reis de la casa" de Toni Hill, un relat futurista que ens farà posar la pell de gallina, com passa molts cops, quan hi ha nens pel mig; "La por de la por" d'Anna Maria Villalonga, ens parla de mort, de bruixes, i dels prejudicis i persecucions incitades per la ignorància, per la por, o per l'astúcia dels culpables. 
Un petit tresor, amb detalls d'edició i disseny molt treballats, com tots els llibres de l'editorial, que ens presenta quatre relats obscurs, inquietants i intensos que, si ens ve de gust, també podrem escoltar, gracies als enllaços QR que hi ha al principi de cada relat, i que ens porten a escoltar-los des de les veus d'EnVeuAlta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...