29 de juny 2017

TORNEM A JUGAR AMB "THE OTHER READERS"

Ja tornem a tenir aquí l'excusa per deixar sortir la nostra part juganera i activar la  imaginació. Tornem a donar protagonisme als nostres àlter ego Clicks perquè ens recomanin lectures des d'arreu del món.
Voleu jugar? Doncs busqueu un Click que s'assembli a vosaltres, i si no en trobeu, trieu-ne un que s'assembli a algun personatge que us agradi.

BASES:
  • Heu de fer una foto amb un "Click" recomanant un llibre. Podeu veure'n alguns exemples de les altres edicions del joc AQUÍ.
  • Es poden recomanar llibres de qualsevol temàtica i idioma.
  • Podeu fer la foto on vulgueu. A Girona, a Roma, a Nova York, a Amsterdam, a Alcoletge, a Palau-saverdera, a la platja, a la muntanya, al vostre poble, al vostre terrat, a la banyera...
  • Es podrà enviar una o dos fotos. Cada foto participarà en un dels premis: ????
(Els premis els donaré a conèixer més endavant. Aquest any és el 10è aniversari i estic rumiant com d'especials hauran de ser...)
  • Cada foto d'un mateix participant, haurà de ser d'un lloc i d'un llibre diferent, però sí que participants diferents poden repetir lloc.
  • Les fotos s'han d'enviar a:  tumateix.llibres@gmail.com explicant on està feta i el llibre q recomaneu.
  • Teniu temps fins al 4 Octubre de 2017. El 10 d'Octubre, 10è aniversari del bloc, publicaré el repartiment de números.
  • Podeu participar des de qualsevol lloc del món, però l'adreça de rebuda del regal ha de ser a la península o Balears.
Si teniu algun dubte ho deixeu als comentaris o al meu correu.

Una altra coseta, referent a l'aniversari del bloc... Alguns escriptors, editorials, amics, lectors, llibreters i bloggers, m'han enviat un vídeo de felicitació s'uns segons de durada, via Whatsapp, i més endavant en faré un vídeo mix. Si els blocaries que volteu per aquí voleu felicitar el bloc d'aquesta manera, podeu preguntar-me per correu el número on enviar el vostre vídeo.
Però com soleu ser força discrets, i no us agrada ensenyar la cara, també podeu felicitar-lo amb el vostre Click. 
Envieu les fotos de felicitació a tumateix.llibres@gmail.com.



Dit tot això, m'agafo un temps de desconnexió. No serà fàcil, sé que us enyoraré, però intentaré resistir la temptació. Així que podeu començar a enviar les vostres participacions per al joc i altres imatges quan vulgueu, però no patiu si no us contesto als correus de moment. 

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Al meu alter ego li agraden més les fotos que a mi mateix, així que ell diu que sí a tot! Bon descans!

McAbeu ha dit...

El meu Jan McPetit també està a punt per tornar a posar-se en marxa. Ja tinc pensats els dos llibres que li faré llegir i, si no hi tens res en contra, faré com l'any passat i publicaré les fotos al meu blog en un post especial (aquest any sense enigma inclòs) que també servirà per fer una mica de propaganda d'aquesta gran iniciativa blogaire.
Pel que fa a la felicitació dels 10 anys, entenc que no cal que sigui un vídeo sinó que podem enviar-te una fotografia amb el click,, no?
Passa-t'ho bé aquest dies de desconnexió!! :-))

jomateixa ha dit...

Exacte Mc, una foto click :D
i em sembla perfecte que vagis posant les fotos al teu bloc, ja les pescaré d'allà ;)

Garbí24 ha dit...

com podria faltar jo a un concurs teu, tot i les limitacions d'aquest any negre que porto

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...