16 de set. 2016

MÉS FOTOS "THE OTHER READERS"

Ja falta poc per arribar al final d'aquest concurs (BASES), i m'esteu donant molta feina, però també m'ho estic passant molt bé!!!!
Jo us en deixo una que he compartit amb les meves filles perquè durant l'estiu no se'ns refredi l'anglès. Elles ja l'han acabat, jo vaig fent, que tinc un nivell més baix de l'idioma."The Lie Tree" de Frances Harding. Ciència, misteri i un arbre que s'alimenta de mentides xiuxiuejades. 
Les vostres recomanacions:
Creativity ens recomana "El setè camió" d'Assumpta Montellà, i envia fotos fetes al seu terrat i a l'estenedor. 
Neus G. s'ha emportat "Mala lluna" de David Marín de viatge d'una manera molt especial. 
McAbeu, com sempre ha fet una fantàstica composició amb "El caçador de Bruixes" de David Martí, i el seu àlter ego Jan McPetit a més ens ha fet jugar amb ressenyes/enigmes com aquesta i aquesta. Segueixo dient, i cada dia ho tenim tots més clar, que és un crack!




XeXu des del Passeig de Sant Antoni de Canonge, camí de Palamós, ens recomana, com diu ell, el seu primer Jo Nesbo: "Nèmesi".
Isabel R. des d'una preciositat de caseta, "La verdad sobre el caso Harry Quebert" de Joël Dicker.
Eloi G. des del seu estudi ens ensenya el llibre que és llegirà properament: "La puta d'oros d'Elena Torres". I també un altre llibre que ha llegit, Huckleberry Finn de Mark Twain.
Garbí ens recomana "La bruixa de pedra" de Miquel Fañanàs, des de Sopeira a la font dels Olivassos.
Laura T. Marcel ens proposa un llibre infantil que s'ha llegit i diu que li servirà per a treballar durant aquests curs que encetem. Es tracta de: Em dic Aran i m'encanta escriure del Jaume Cela. La foto està feta en el safareig públic del seu poble.
Ousmane des del seu escriptori ens recomana "Sanctus" de Simon Toine.
Bruixeta ens envia una foto des del jardí de les plantes de Nantes, i ens diu que és un lloc preciós, ple de llum i molt tranquil, però la novel·la molt inquietant i bastant fosca, "Los àngeles de hielo" de Toni Hill. Una lectura que enganxa de males maneres.
Les fotos estan per ordre d'explicació:








Ara anem a les fotos dels vostres àlter ego amb Quaderns:
Com ja he dit, en McAbeu i en Jan McPetit ens va fer jugar a endevinar el lloc al seu bloc (els minillibres m'agraden moltíssim :D), l'Eloi G. ens mostra el racó de la prestatgeria destinat a la col·lecció de Llibres del Delicte, i la Isabel R. ho acompanya d'un bon limoncello fet per ella mateixa!





Pels que encara no heu participat, us recordo que l'últim dia perquè m'arribin fotos és el 7 d'Octubre 2016. Podeu enviar dues fotos de recomanacions de llibres + una de Quaderns, amb els vostres Clicks, és clar. Repasseu les BASES.També podeu veure les altres participacions AQUÍ.
No espereu a última hora per enviar les fotos! Si algú s'adona que m'ha enviat la foto i no l'he posat que m'ho digui de seguida!!!!
Faig un repàs dels premis, a veure si us animeu. 
Primera foto participa en el sorteig de dos llibres:  
De moment tot va d'Andreu Martín.
Apropiació indeguda de Lena Andersson.


Segona foto participa en el sorteig d'un lot d'Oli Verge Estra de l'Olier, i el llibre La Reina de Diamants de Llibres del Delicte.


ATENCIÓ premi addicional.
(independent de l'altra part del joc): Si envieu una foto amb el vostre Click i el llibre QUADERNS (Llibres del delicte) participareu directament en el sorteig d'una capsa La Vida es Bella.


  
 

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Quanta competència! I a sobre, tinc una notícia nefasta. He marxat una setmaneta de vacances, i m'he deixat el meu petit lector a casa! Quin desastre... ja cal que m'espavili.

jomateixa ha dit...

No estàs per la labor. Posa't les piles XeXu que queda poquet!!

McAbeu ha dit...

Totes les fotografies estan molt bé però he de dir que m'ha encantat la idea de la NEUS G. d'emportar-se el llibre a la baca del cotxe dels clicks. Genial!! :-DD

A veure si aprofito aquestes tres setmanes que falten per acabar el concurs per convèncer al meu McPetit de fotografiar-se amb un altre llibre. Si ho aconsegueixo seràs la primera en saber-ho. ;-)

jomateixa ha dit...

A mi també m'ha agradat molt. Molt divertida :DD

Anònim ha dit...

Playmobil subvenciona alguna cosa en aquest concurs?

jomateixa ha dit...

Només en sóc una fan d'aquests petits éssers. De moment no m'ho subvencionen, però confesso que no perdo l'esperança :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...