30 de juny 2016

LA VENJANÇA DE LA VALL FOSCA de Carles Mentuy

Aquesta és la primera novel·la de Carles Mentuy, i potser es nota en algunes coses, però alhora té una escriptura fresca i addictiva que pronostica un bon camí com a escriptor.
És un llibre que t'enganxa des de les primeres pàgines, està fet amb personatges quotidians, que et cauen bé de seguida, però també n'ha sabut encaixar uns altres que no tenen res a envejar a la màfia italiana.
L'autor descriu les escenes d'acció d'una manera tan detallada que t'hi fa entrar de ple. El mateix passa quan es tracta dels paisatges, els costums, els menjars... És una novel·la molt visual, i et trasllada a la Vall Fosca amb facilitat.
Els protagonistes: un mosso i una mestra força joves que estan a punt d'estrenar una nova feina envoltats de natura, el que no s'esperen és que l'aventura que acaba de començar serà molt diferent del que s'havien imaginat. Les coses es complicaran i l'odissea dels dos joves anirà deixant un estol de morts al seu pas. 
L'acció va creixent a mesura que passem pàgina. A cada capítol hi ha esdeveniments nous, i acaba deixant-te ben encuriosit pel que encara ha de venir. Sap combinar molt bé els moments de tensió, por, i acció, amb algun toc d'humor.
Espero que després de destapar un submón tan ben amagat a la Vall, no hi hagi represàlies... La venjança pot ser terrible...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Oh, més novel·la d’assassinats, quina sorpresa.

jomateixa ha dit...

Al teu bloc trobem molta novel·la fantàstica... Tots tenim les nostres preferències.
D'aquí a poc ILLUMIANE, a veure si és més del teu gust :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...