20 de set. 2015

PARTICIPACIÓ EN EL 69 D'EN GARBÍ

Aquí teniu les meves participacions en concurs de relats de 69 paraules que ha organitzat en Garbí. Ja sabeu que a mi m'agraden molt i que de tant en tant també organitzo algun concurs de microrelats, així que no podia faltar-hi la meva participació. Si voleu veure altres participants ho podeu fer aquí, animeu-vos i envieu-li els vostres.

YIN i YANG

Ella feia estona que s’ho mirava embadalida, ell alternava les mirades entre el quadre que acabaven de penjar a la seva habitació i la seva dona. La imatge representava el  Yin i el Yang, però ell només hi podia veure un 69. Ella va posar-li la mà sobre la cuixa tot dient “No et dona pau?”. Doncs no, a ell només li feia venir ganes de tirar-se-li a sobre.

EL 6 i EL 9

Li agradava acabar les converses dels mails amb caretes utilitzant lletres, signes i números. Sobretot li agradava utilitzar els números. Els seus preferits eren el 6 i el 9. Mirant a un costat quedava una mica trist (6_6 ), mirant a l’altre somiador (9_9) o potser una mica murri. Hauria volgut que hi hagués més números expressius, però no, i els totalment rodons semblaven una mica carallots. (0_0) (o_o)

5 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Molt bons... m'encanta el primer, pel contrast entre l'un i l'altre, cadascú al seu rotllo com acostuma a passar amb les persones. Divertit!

I les caretes de números, expressives també!!! Carallots, carallots, els totalment rodons!!!

McAbeu ha dit...

Genial el primer, és "real com la vida mateixa". :-DD

El segon també és molt bo, i a més no cal oblidar que també tenim l'opció del 6_9 i del 9_6, que malgrat siguin un pèl guerxos també son molt expressius, no? :-)))

jomateixa ha dit...

:DD
Ja no em quedava marge per posar més caretes MC

Sergi ha dit...

M'agrada més el primer. Pau? el que vol ell és guerra!!

Anònim ha dit...

^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...