"VIU COM SI HAGUESSIS DE MORIR DEMÀ, APRÈN COM SI HAGUESSIS DE VIURE PER SEMPRE" Gandhi.

20 de set. 2015

PARTICIPACIÓ EN EL 69 D'EN GARBÍ

Aquí teniu les meves participacions en concurs de relats de 69 paraules que ha organitzat en Garbí. Ja sabeu que a mi m'agraden molt i que de tant en tant també organitzo algun concurs de microrelats, així que no podia faltar-hi la meva participació. Si voleu veure altres participants ho podeu fer aquí, animeu-vos i envieu-li els vostres.

YIN i YANG

Ella feia estona que s’ho mirava embadalida, ell alternava les mirades entre el quadre que acabaven de penjar a la seva habitació i la seva dona. La imatge representava el  Yin i el Yang, però ell només hi podia veure un 69. Ella va posar-li la mà sobre la cuixa tot dient “No et dona pau?”. Doncs no, a ell només li feia venir ganes de tirar-se-li a sobre.

EL 6 i EL 9

Li agradava acabar les converses dels mails amb caretes utilitzant lletres, signes i números. Sobretot li agradava utilitzar els números. Els seus preferits eren el 6 i el 9. Mirant a un costat quedava una mica trist (6_6 ), mirant a l’altre somiador (9_9) o potser una mica murri. Hauria volgut que hi hagués més números expressius, però no, i els totalment rodons semblaven una mica carallots. (0_0) (o_o)

5 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Molt bons... m'encanta el primer, pel contrast entre l'un i l'altre, cadascú al seu rotllo com acostuma a passar amb les persones. Divertit!

I les caretes de números, expressives també!!! Carallots, carallots, els totalment rodons!!!

McAbeu ha dit...

Genial el primer, és "real com la vida mateixa". :-DD

El segon també és molt bo, i a més no cal oblidar que també tenim l'opció del 6_9 i del 9_6, que malgrat siguin un pèl guerxos també son molt expressius, no? :-)))

jomateixa ha dit...

:DD
Ja no em quedava marge per posar més caretes MC

XeXu ha dit...

M'agrada més el primer. Pau? el que vol ell és guerra!!

Anònim ha dit...

^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...