Aquests dos títols, "La nova cuina de les Garrigues" i "La nova cuina de l'Urgell", són els primers de la col·lecció La Nova Cuina Lleidatana, de l'editorial Fonoll.
Uns llibres de cuina amb una presentació molt acurada i atractiva. Unes receptes que respecten les tradicions, però renovades amb les propostes més actuals. Sabors i textures noves per als plats de sempre, i tot això adobat amb els vins de cada zona, és clar.
Uns llibres de cuina amb una presentació molt acurada i atractiva. Unes receptes que respecten les tradicions, però renovades amb les propostes més actuals. Sabors i textures noves per als plats de sempre, i tot això adobat amb els vins de cada zona, és clar.
Als llibres hi trobareu un recull que han proposat els Xefs d'alguns dels restaurants de comarques. Cada xef ens presenta nou propostes, receptes amb productes de les terres lleidatanes. Qualitat i proximitat s'uneixen en unes receptes gustoses i originals.
4 comentaris:
jo que evito els blogs de cuina com si fossin el diable
:DD
T'acabaran fent ambaixadora cultural de les terres de Lleida!
Cuina anti-hal·la i anti-kòixer.
Publica un comentari a l'entrada