18 de març 2015

TU I JO, LIVING STYLE de Marcel Pujol Borràs

És el primer llibre de Marcel Pujol. Un llibre amb un disseny molt atractiu, tant exteriorment, com en els detalls del interior.
Podríem dir que és la història d'un noi que s'ha d'enfrontar al futur, intentant evitar fer el que volen que faci els altres, i alhora trobar què és realment el que li agradaria fer a ell. Cosa gens fàcil. Podríem dir que també és una història d'amor... o més d'una.



És un llibre on s'hi sentiran identificats molts. Haureu d'estar atents als capítols, perquè l'autor ens farà anar endavant i endarrere, barrejant diferents etapes del passat i present, i nosaltres haurem d'encaixar bé les peces per veure el camí que ha anat seguint el protagonista.
Hi trobarem moltes, moltes, referències musicals, de sèries, de pel·lícules... Referències que ens faran encara més fàcil identificar-nos amb els protagonistes. Fàcil de llegir, molta conya i molt realisme. Una lectura fresca i àgil, per explicar emocions, sentiments, dubtes existencials, somnis i malsons.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Ostres, quina rabieta em fa que sempre em passeu a davant. Faig massa coses, no hi ha manera. I encara no he publicat la ressenya d'Herències, que està allà morta de fàstic...

Avui l'acabo, si tinc temps faré la ressenya avui mateix, ja veurem. D'acord amb la descripció que en fas, i jo sóc dels que m'hi sento identificat posat que tinc una edat molt semblant a la del prota i la de l'autor. D'acord amb les virtuts que li destaques. Les crítiques ja les posaré jo.

jomateixa ha dit...

Ja està bé que llegim els mateixos, així no tinc tants pendents després de passar pel teu bloc.
:DD
Ja tinc ganes de llegir les dues ressenyes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...