3 d’oct. 2013

LA CASA DEL SILENCI de Blanca Busquets


En començar el llibre vaig estar mig perduda. Coneixerem diferents dones per camins que no sabem on ens portaran. Però ben aviat les peces del trencaclosques van encaixant i ens endinsarem en la vida d'unes dones fortes i molt diferents. Encara que ens vulguem posicionar per una d'elles, tampoc podrem anar del tot en contra de l'altra, perquè la vida no li ha estat favorable i serem capaços d'entendre també els seus sentiments.
Cada capítol el veiem des de la perspectiva d'un protagonista diferent, i en cada capítol va canviant l'estil, segons el personatge. Tindrem les diferents visions de la història segons siguem la Maria, l'Anna, la Teresa, el Marc...
Tots giraran al voltant d'un gran músic i director, però és el violí i la música qui marca també un camí que uneix a aquestes persones en un tot. Darrere del què es veu a simple vista hi ha unes històries molt complexes. 
El títol és La casa del silenci, però l'autora farà que la música ens envolti durant tota la lectura.

6 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

M'encanta la Blanca Busquets, i aquest no l'he llegit, o sigui que me l'apunto per comprar-me'l, així que pugui. Gràcies, guapa!

Quadern de mots ha dit...

Tinc tres llibres de la Blanca per llegir, de moment, però, començaré per "La nevada del cucut". Vaig al revés, com sempre :-)

M. Roser ha dit...

Me l'apunto, també m'agrada la Blanca Busquets.
A mi " la nevada del cucut" em va agradar i va ser el primer que vaig llegir d'ella.

Mònica Tarradellas ha dit...

Jo també el tindré en compte la pròxima vegada que vagi a la llibreria!

rits ha dit...

El tinc a casa, via biblioteca! i moltes ganes d'acabar la nevada del cucut que m'està agradant molt!

Montse G ha dit...

Vaig gaudir molt amb aquesta novel·la, la Blanca Busquets és una autora de gran sensibilitat i una mestra transmetent sentiments. Comparteixo al 100% la teva resenya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...