12 d’ag. 2013

ÚLTIMES FOTOS DE "QUI EL VOL LLEGIR?"

Aquestes són les últimes fotos, com ja vaig dir, feu un repàs per si m'he deixat algú i també per anotar els llibres que siguin més del vostre gust, perquè n'hi ha ben bé per a tots els gustos!

La Gemma G. ens recomana la saga Canço de Mar: "El Despertar" "La Transformació" i "La Marea" de Amanda Hocking. I em diu que quan va llegir les meves ressenyes no s'esperava que hi hagués parts tant esgarrifoses, perquè no només són sirenes, també són alguna cosa molt pitjor...

Sort que hi ha gent que no oblida els blocaries o els llibres de blocaries... En Garbí ens recomana aquest llibre on molts de vosaltres hi heu participat. 365 CONTES, un any de contes.

Magazine diu que té unes tortugues molt lectores, que no s'han pogut estar de fer una ullada a aquest llibre: "Estiu a Menorca" de Rafael Vallbona.


La Cerdanya des de Can Fanga, en Rafael ens diu que aquesta lectura l'ha triat a ell: "La lista de los nombres olvidados" de Kristin Harmel. Diu que per mar, muntanya o en comanyia del gat a casa, va resseguint la llista. 
El gat es veu molt interessat... 
La Lis S. creu que no us heu de perdre els llibres de Carlos Ruiz Zafón, començant per: "L'Ombra del vent", i com podeu veure ella ho fa molt comodament.

I pel que es veu també aprofita qualsevol moment per fer-ho...
Bé, us dono uns dies perquè mireu si hi sou tots i després faré repartiment de números...


1 comentari:

Anònim ha dit...

Veus com l'avi no es lunic que aprofita per llegir a totarreu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...