19 d’ag. 2013

FINS QUE PASSI LA TEVA FÚRIA de Asa Larsson

Aquest és el quart cas de la sèrie de sis llibres que l'Asa Larsson té previst escriure amb el seu personatge Rebecka Martinsson. En podeu trobar a Columna i LaButxaca una bona pila d'aquesta autoraSembla que a l'estiu s'escaigui llegir novel·les d'aquest gènere. 
Una parella jove és assassinada quan estaven bussejant per trobar un avió enfonsat en un llac al nord de Suècia. L'assassí matarà a qui calgui per que no es destapin els secrets del passat.
Com a negatiu destacaria que saps massa d'hora qui és l'assassí, encara que hi ha algun detall que es guarda pel final. Tampoc em va massa que el fantasma de la noia estigui tota l'estona voltant per allà.
Per contra, el pes de la història familiar d'assassins i assassinats, fa que la novel·la valgui la pena, així doncs, tot i que hi ha assassinats per resoldre, el plat fort està en la història d'un dels assassins i com s'ha vist arrossegat a fer el que ell mai hauria desitjat fer.
L'autora també ens té preparat un final d'aquells que fan patir una mica per donar-li un toc d'emoció.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ací estic jo, llegint la novel·la. No sé què passa amb Asa Larsson que em fulmine el llibre en 2 ò 3 dies. No guanye per a lectures! La novel·la m'està resultant entretinguda però li tinc mania a la Rebecka Martinsson. Quan l'acabe, reflexionaré sobre això ;)

Anònim ha dit...

Al final me la vaig acabar en dos dies. És la que més m'ha agradat de la saga fins ara. Molt encertats els comentaris.

Per cert, fa temps que llig este bloc i, tot i que no he comentat mai, he comprat uns quants llibres gràcies a aquests posts. Ara fa quasi bé un mes que he començat un bloc sobre els llibres que vaig llegint. Et convide a que el visites si et ve de gust: http://lescontraportades.wordpress.com/

Salutacions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...